Почина съпругата на Стефан Данаилов+

Мария издъхнала в столична болница

Почина Мария Данаилова, съпругата и вярна житейска спътница на Стефан Данаилов. Десетилетия тя бе плътно до своя знаменит съпруг, а в последно време се поболя покрай неговата болест - заболяване на кръвта, с което той успешно се пребори.

Половинката на Ламбо издъхнала в столична болница, където постъпила по спешност в дните около Великден.

По време на празниците Стефан Данаилов стискал зъби и не казал на никого за проблема със съпругата си. През цялото време бил неотлъчно до нея, но и неговите усилия, както и тези на медиците, не успели да помогнат на Мария, информира Блиц.

За момента версиите за причината, довели до леталния край, са две. Едната е непреодолима инфекция в белите дробове и бъбреците. Втората - инсулт. Според колеги- половинката на известния актьор е съсипала здравето си с непрекъснатото пушене.

Пред в. "Над 55" в първите дни на 2014 година Мария направи една от последните си медийни изяви. Tя призна, че животът им с Ламбо се е променил, след като двамата понесоха толкова много удари в рамките на година и половина. "Приключихме с празниците. Просто нямаме настроение на фона на всичко, което се случва у нас, в това отношение сме единодушни. Пък и той има много ангажименти. Нещата се промениха с годините", обясни бившата манекенка.

+Информацията е актуализирана в 11.50 ч.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен