Локо принуди евробоеца да трепери на Лаута

Спорт

23-04-2014, 21:02

Снимка:

Андро Дюлгерян (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

За първи път тази година! Коко Динев се появи на Лаута

Черно-белите удариха Лудогорец с 1:0 и изпуснаха дузпа, разминаха се с финал срещу Ботев

Отборът на Локомотив Пловдив бе на крачка от малка сензация в реванша за Купата, след като победи шампионите от Лудогорец с 1:0, пропусна дузпа и ред чудесни голови ситуации пред Иван Чворвич.

Единственото попадение в срещата реализира Мартин Камбуров в 59-ата минута след изпълнение от пряк свободен удар. В 87-ата минута домакините можеха да докарат мача до продължения, но Камбуров изпусна дузпа.

Двубоят започна с атаки и към двете врати и в 11-та минута реферът Калин Людмилов можеше  да отсъди дузпа в полза на домакините, след като Мартин Камбуров падна в наказателното поле. Въпреки протестите на домакините реферът даде знак играта да продължи.

В 76-та отново имаше спорно положение за дузпа в полза на Локомотив за нарушение на Моци срещу Ндайе, но реферът прецени, че отново нарушение няма и остави играта да продължи.

Все пак в 87-та минута Локомотив бе на крачка от така желаните продължения, но ударът от бялата точка на Мартин Камбуров бе спасен от вратаря Иван Чворович.

Така след много добра и напориста игра, играчите на Александър Станков могат да съжаляват, че не доведоха нещата поне до продължения, срещу беззъбия и неефективен Лудогорец.