Зарязан превърна живота на бившата си в ад

Животът

24-04-2014, 11:59

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Следял момичето, подложил я на телефонен тормоз, плашил с ликвидация...Съдът поема случая

Изоставен Ромео от Чепеларе побърка семейството на бившата си изгора. Тормозът продължил цели три години.

Сега срещу Сергей К. тръгва дело в Районния съд в Чепеларе за вечните му закани за убийство срещу фамилията й.

32-годишният мъж имал връзка с 23-годишната Венета П. от февруари 2009 г. до февруари 2010 г. Предложил й брак, но тя отказала и след това го зарязала, пише smolyanpress.net.

Отритнатият Ромео започнал да демонстрира силна ревност и да я следи - къде ходи, с кого излиза. Всеки ден в продължение на месеци звънял по всяко време на денонощието, обиждал и заплашвал, че ако я види с друг мъж ще я убие, заколи, ще й счупи главата...

Започнал да преследва й сестра й, 22-годишната Васка. Молил я да помогне да си върне любимата. През 2011 г. временно спрял, тъй като имал друга приятелка, но от началото на 2012 г. с нова сила се амбицирал да си върне бившата си изгора и до края на 2013 г. непрекъснато тормозел цялото семейство.

Двете сестри постоянно си сменяли телефонните номера, но Сергей ги откривал. Движели се винаги заедно или с някой от родителите и не излизали по кръчми от страх да не го срещнат. Сергей ги причаквал след работа и ги следял пеша и с автомобила си, изпращал и свои познати да ги следят. Когато бившата му приятелка се движела с друг мъж, изоставения Ромео се доближавал и го заплашвал, че ще му счупи главата, а нея псувал. Веднъж замахнал да удари сестра й, но Венета го спряла. Тя завързала връзка с нов приятел, който също станал свидетел на заплахите и обидите и бил преследван. Майката на бившата му изгора също станала обект на преследване и заплахи, че ще я "ликвидира".

Към края на миналата година той вече заплашвал, че ще ликвидира цялото семейство. Фамилията се поболяло от страх като вярвала, че Ромеото ще изпълни заканите си.Многократно те се оплаквали в полицията и бил предупреждаван да престане, но не спрял тормоза.