Мъжете също казват "не"

Животът

25-04-2014, 14:20

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Дами, мисля, че е време да сменим ролите!

Понякога женският начин на мислене допуска много грешки, които сърцето отнася. През ума ни често минават мисли като: „Той се преструва, за да ме спечели” и „Не се обажда от седмица, толкова е влюбен, че не намира сили да вдигне слушалката”, или по-честото „Той иска война, ще я получи.” 
 Истината в голям процент от случаите е, че той не се преструва, за да те спечели, и никога не се е преструвал, нито пък любовта му го е парализирала, за да не може да ти се обади, той просто не иска да го направи. Колкото до войната, той не иска и нея, но не иска и теб, приеми го, пише dama.bg.
Прекарваш седмици, мислейки защо той не се обажда, умът ти е толкова обсебен, че сърцето се предава, така наречената „любов” се ражда в главата ти и точно тогава ти се превръщаш в жертва, готова да даде всичко за минута споделено щастие. Едва тогава той се обажда, гласът му е променен, чуваш райски звуци, физическите недостатъци също са изчезнали, пред теб стои образът на чернокосия красавец, който удобно се е настанил в култа, който си му издигнала, тъй като не си могла да го получиш. Какво се случва после? Опитваш се да намериш скрития смисъл във всичко, което казва, а такъв има, защото вече си се превърнала в неговата играчка. Забавно му е с теб, не заради чувството ти за хумор, а заради обожанието, което той вижда в очите ти, и заради смеха ти след всяка негова глупост. След време търпиш обиди, лъжи, изневери и унижение само защото се надяваш, че някъде там е човекът, който те обича (но който никога не го е показвал) и който реално не познаваш. 
Бъди различна, мисли различно и помни: когато един човек те кара да се чувстваш добре, не стой като глупачка, а направи крачка напред. Когато един човек те кара да се чувстваш зле, крачка назад няма да е достатъчна, върни се на старта и смени посоката.
Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"