Неделев: Радвам се, че съм в Майнц (СНИМКИ+ВИДЕО)

Бившият халф на Ботев даде поредното си интервю на български

Бившият халф на Ботев (Пд) Тодор Неделев даде поредното си интервю на български език за официалната страница на Майнц 05 във Фейсбук.

Талантът от село Белозем игра 65 минути за втория тим на Майнц при победата с 2:0 над Некарелц в мач от аматьорската четвърта дивизия в Германия. И двете попадения обаче паднаха след 75-ата минута, когато Тошко вече бе извън терена.

Ето какво заяви Неделев в краткото интервю:

“Вече 4 месеца съм тук. Харесва ми отбора, обстановката, треньорите - също. Мисля, че отборът е добър. Много добре ме приеха момчетата, за което съм им благодарен. Радвам се, че съм тук. Харесва ми града. Майнц не е много голям, но съм разгледал всичко. За един обикновен град в Германия е много добре. Останаха 3 мача до края на сезона. Не мога да кажа дали ще влезна в групата, но се надявам от новия сезон да започна да играя постоянно“.

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО НА ТОШКО ТУК

В същото време Неделев бе похвален от треньора на втория отбор на Майнц 05 Мартин Шмид.

"Това беше моето желание - да имам Тодор в нашия отбор за този много важен мач (срещу Некарелц). Той показа много добри резултати и аз наистина се надявам, че той ще ни помогне отново в следващите седмици“, заяви Шмид пред официалната страница на клуба във Фейсбук.