Стара Загора утре: 27 април

Времето: Съществена промяна на времето и през следващото денонощие не се очаква. В по-голямата част от страната ще се задържи със значителна облачност и сравнително хладно. Отново на много места, главно в Западна и Централна България, ще има превалявания. В по-източните райони ще има и временни разкъсвания на облачността. Вятърът ще е слаб, по Черноморието от североизток, в останалата част от страната от изток. Минималните температури ще са между 7° и 12°, а максималните между 15° и 20°.

 

Стара Загора: Кампания "Аз обичам Стара Загора" в неделя, 27.04.2014 от 10:30 ще се озеленяват, почистват и монтират нови пейки в градинката около паметника на подп. Калитин. Инициатива на Лайънс клуб Стара Загора - Августа.

 

Казанлък: Седма национална олимпиада по история и цивилизация. През втория състезателен ден, 27 април, от 8,30 ч. комисията ще започне събеседване с участниците в националната олимпиада. Официалното награждаване и закриване на Седмата национална олимпиада по история и цивилизация ще бъде от 12,00 ч. в залата на СОУ „Екзарх Антим І“.

 

Културен афиш: 11.00 ч. - „Пепеляшка” – спектакъл за деца на Държавен куклен театър Стара Загора