Много пропуски лишиха Добруджа от победата

Спорт

26-04-2014, 23:02

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Дунав успя да вземе точка при гостуването си на Добруджа.

Мачът на стадион „Дружба" завърши 1:1, като добруджанци трябва много да съжаляват за пропуснатата победа заради много пропуски, съобщи ИА Добруджа. Те поведоха още в 5-та минута, когато Спас Георгиев изведе с фин пас Кристиян Малинов, който от няколко метра простреля вратаря на Дунав за 1:0.

В 10-та минута техничен удар на Станоев мина на сантиметри край гредата на гостите. До края на първата част „жълто-зелените" създадоха още няколко положения, но ударите на Спас Георгиев, Ивайло Димитров и Симеон Симеонов, не намериха целта.

В 53-та минута Малинов можеше да се разпише отново, но останал сам срещу вратаря Христов, се засуети и пропусна възможността да стреля. Пет минути по-късно негов удар не попадна във вратата, защото топката се спря в тялото на защитник.

В 65-та минута удар на Спас Георгиев разтресе горната греда, а при добавката Цачев би в аут. В 70-та минута гостите получиха правото да изпълнят фаул фронтално срещу вратата на Радомиров. Зад топката застана Ивайло Раденцов, който технично прати топката във вратата за 1:1.

След изравнителния гол домакините се опитаха да вкарат втори гол, но стихийните им действия в предни позиции, останаха без резултат.