Изтеглиха жребия за квалификациите на международния тенис турнир "Изида къп"

Спорт

27-04-2014, 00:05

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

28 български тенисисти до 12 г. намериха място в квалификациите при момичетата и момчетата на международния турнир "Изида къп" в Добрич, информират от пресцентъра на надпреварата.

Супервайзорът Любомир Бадински вчера изтегли жребия, а първите срещи от програмата са днес, 27 април, от 9 часа на четирите корта в градския парк "Св. Георги".

При момчетата домакините са представени от Георги Попов, Емилиян Цветков, Радослав Божилов и Велислав Кънев, а при момичетата от Ася Мелникова. Директно от основната схема ще започне участието си Карина Георгиева.

Първи от ракетите на добричкия клуб утре ще излезе Велислав Кънев, който 9 часа открива турнира с Араш Саки от Румъния на корт №2. Трети мач по програма, но не преди 11 часа, е началото на двубоите на Радослав Божилов с Иван Георгиев и на Емилиян Цветков с Драгомир Драганов. Мач №4 на централен корт играе Георги Попов с Рарес Струта от Румъния, а в петия двубой на първи корт Ася Мелникова ще спори с Далия Георгиева, но не преди 13 часа. В турнира има тенисисти от 12 държави, като най-добрите родни ракети в тази възрастова група ще започнат от основната схема.

Всички фенове на тениса имат възможност в неделния почивен ден да се насладят на красив тенис в прекрасния комплекс в Добрич.