Нежния с 2 гола за ветераните на Локо (СНИМКИ)

Черно-белите победиха турския Мадара с 6:3 на Лаута

Ветераните на Локо (Пд) победиха истанбулският Мадара с 6:3 в приятелски мач, който двата отбора си организират на разменено гостуване веднъж в годината. Сега "черно-белите" бяха домакини и изиграха двубоя на изкуствения терен на Лаута.

Противникът им поведе в резултата още в първите минути на първото полувреме, Краси Димитров и Атанас Попов обърнаха резултата до почивката.

През вторите 40 минути пловдивчани стигнаха до категорична победа с два гола на Велин Терзиев - Нежния и още два на Димитров за хеттрик.

Почетният президент Христо Бонев и легендите Гочо Василев и Аян Садъков също присъстваха на събитието, но без да обуват футболните обувки.

По традиция и двата отбора се представиха на високо ниво през третото полувреме, което се състоя в пловдивско заведение до малките часове на нощта. Въпреки множеството критики към съдийската тройка на терена, различията бяха загладени на маса и от страна на двата отбора.

Главният съдия Марко Марков направи няколко пъти забележка, но в последствие се предаде, тъй като тимът на Мадара използваше всеки удобен момент, да заиграе с 12 футболисти.

Тъч-реферът Иван Драгиев пък не издържа на напрежението по трибуните и на няколко пъти си навлече гнева на гостите с отсъжданията си за засада.

Отборът на Локомотив игра следния състав:

Стилиян Драгиев, Илия Анчев, Стефан Лулчев, Спас Топузов, Венци Чалъков, Петър Пашев, Красимир Димитров, Ахо Кочиян, Георги Фиданов, Павел Титюков, Любо Корадов.