Слави на почивка в Сен Тропе за 50 бона?

Водещият е наел яхта, на която ще бъде с любимата си Мартина

С уникална ваканция за над 50 000 лв. ще зарадва любимата си Мартина Слави Трифонов по време на предстоящите майски празници, пише Lifestyle.bg. Трифонов решил като никога да си почива цели 5 дни и ще запише предварително предаването си, за да може да отпътува с половинката си.

Покрай шефа солидна отпуска ще намажат и подчинените му и в последните дни в шоуто цари невиждано добро настроение. Основната причина за него обаче е балерината от „Магаданс" Мартина, заради която в последните години учиндолският шоумен ползва всеки удобен случай да се скатае от работа и да я зарадва с пътуване до екзотична дестинация.

Слави бил много доволен, че в последния месец половинката му се грижи отлично за майка му Здравка, която им гостува в София и затова решил да й покаже благодарността си.

За Гергьовден той щял да я заведе на една от любимите им дестинации - Сен Тропе. Двамата са били там десетки пъти и за да не й е скучно на танцьорката водещият е измислил как да я поглези по-специално - наел огромна яхта, на която ще изкарат съвсем сами цели 4 нощувки в открито море.