Кандидатите на ГЕРБ с обиколка в Област Пазарджик

Мария Габриел, Владимир Уручев, Стефан Шилев, Анести Тимчев и Мария Гиева ще проведат поредица от срещи с избиратели от региона

Петима кандидати за Европейски парламент от листата на ПП ГЕРБ ще посетят утре Област Пазарджик.

В 10:00 часа на 30 април 2014 г. (сряда) кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Владимир Уручев, Стефан Шилев, Анести Тимчев и Мария Гиева ще се срещнат с жителите на град Брацигово от областта.

Събитието ще се състои в Младежкия дом в града, който се намира на ул. "Атанас Кабов" №13. Те ще бъдат придружени от народния представител и областен координатор на ПП ГЕРБ-Пазарджик Дончо Баксанов.

След това, от 11:30 часа кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ ще разговарят с гражданите на Пещера в читалище „Развитие“, площад „България“.

Ето останалата част от програмата им в областта:

В 13:30 часа заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще присъства заедно с кандидатите на среща с членове и симпатизанти в Театър Дом - паметник град Панагюрище, ул. „Кръстьо Гешанов“ № 2. В 16:30 часа Владимир Уручев, Стефан Шилев и Анести Тимчев ще разговарят с жителите на село Лесичово в местното читалище.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Пазарджик. В изградена предизборна шатра на площад „Константин Величков“ в града Владимир Уручев, Стефан Шилев и Анести Тимчев ще представят пред гражданите на Пазарджик основните приоритети в работата им в Европейския парламент.