Има лек срещу рака! Крият, защото печелят милиарди (ВИДЕО)

Животът

29-04-2014, 21:46

Снимка:

lechitel.net, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Билка убива рака на гърдата за 16 часа (ВИДЕО)

Д-р Станислав Бързински с разкрития за фармацевтичната мафия

Ракът е бизнес за милиони за фармацевтичните фирми, той е като "манна небесна" за тях. Това споделя в шокиращо видео доктор Станислав Бързински, който в продължение на повече от 30 години лекува успешно поразени от рак пациенти. В документалния филм, посветен на успехите му срещу коварната болест, той подчертава, че има лекарство срещу рака, пише pik.bg.

Доктор Бързински е готов да пусне в производство антибиотик, с помощта на който болните ще имат много по-големи шансове да оздравеят, отколкото с "традиционните методи". Той подчертава, че е готов да се бори срещу американското правителство и фармацевтичното лоби, за да помогне на хората.

"Твърди се, че ракът скоро няма да бъде лечим, защото измамници трупат от него 32 милиона годишно", коментира докторът.

"От много време различни общества на онкоболни и граждански сдружения, минали през целия ад, са посочвали, че болестта рак е бизнес - най-голямата индустрия за мирни цели в света с официален годишен оборот над 270 млрд. евро само в САЩ и Европейския съюз", допълва той.

Болестта е най-страшна съдба за хиляди в целия свят. У нас статистиката сочи, че 74 българи се разболяват от рак всеки ден, а 15 хиляди умират всяка година.