По 1000 данъкоплатци подават годишни декларации в НАП - Добрич

Парите

30-04-2014, 11:14

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Днес изтича крайният срок за подаване на декларациите

Средно по 1000 данъкоплатци в Добрич подават годишните си данъчни декларации в офиса на Националната агенция за приходите в последните дни на данъчната кампания, съобщават от там.
Днес изтича крайният срок, в който годишна декларация подава всеки, който е получил през 2013 година доходи по извънтрудови правоотношения, и в офиса са разкрити допълнителни
гишета. Данъчната служба ще работи без прекъсване на обяд и работното време ще продължи докато бъдат обслужени всички чакащи клиенти, поясняват от офиса на НАП.
От данъчната служба припомнят, че формуляри могат да бъдат подадени и по пощата с обратна разписка, срещу входящ номер в определени пощенски станции, както и по интернет с електронен подпис. Годишна декларация подават работилите по граждански договор през изминалата година, отдавалите помещения под наем, земеделските производители. Доходите си пред НАП декларират и гражданите, които през изминалата година са упражнявали дейност,
облагана с патентен данък, а също и тези, които са получили доходи от доброволно осигуряване или застраховане, дивиденти и ликвидационни дялове от източник в чужбина, припомнят от данъчната служба.