ЦСКА е обречен срещу Лудогорец

Червените само с една победа от 9 мача срещу тима от Разград

ЦСКА няма никакъв шанс в мача срещу Лудогорец в Разград тази вечер. Това сочи статистиката от изиграните мачове между двата тима досега.

До момента през сезона ЦСКА загуби и трите си мача с шампионите, като дори не успя да отбележи гол в тях. "Червените" паднаха с 0:3 в Разград в началото на сезона, а след това загубиха с 0:2 на "Българска армия". В първия май от плейофите ЦСКА също допусна поражение с 0:1 на своя стадион. Всъщност от 9 мача срещу шампионите, ЦСКА има само една победа и тя е в 1/16-финала за Купата на България през 2012 г. с 2:1.

Лудогорец също така няма поражение в първенството от 12 срещи насам. Последната загуба на състава на Стойчо Стоев в първенството е от 7 декември 2013 г. от Левски (0:1).

ЦСКА и Лудогорец пък са двата отбора с най-добра защита в "А" група. Разградчани са допуснали 17 гола, а "Армейците" - 18. Това е предпоставка да очакваме малко попадения тази вечер.

При победа Лудогорци почти сигурно ще стигнат до 3-ата си поредна титла на България. Успех за "Армейците" ще им даде уникален шанс да атакуват първото място в сезон, преди който не се знаеше дали ЦСКА въобще ще го има като клуб.