Търси се пловдивската "Мис Вселена"

Пловдив Лайф

01-05-2014, 18:00

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ела на кастинг в събота в White Bar

White Bar търси най-красивата пловдивчанка. В събота Белият бар ще се превърне в сцена на красотата, защото на подиума ще дефилират претендентките за престижната титла „МИС ВСЕЛЕНА ПЛОВДИВ 2014".
Ако вие сте на възраст от 17 до 25 години, висока над 168 см, харизматична и атрактивна, елате на кастинг на 3 май (събота) от 16.00 часа в White Bar на хотел Лайпциг.
За да се запишете за участие изпратете 3 ваши снимки - в цял ръст, близък план и по
бански, заедно с вашите данни и телефон на email : mega_talant@abv.bg.

Самият конкурс ще се проведе на 11 май 2014 г., неделя.

Добре е да знаете:

Подготовката и протичането на конкурса, репетиции, рекламни снимки и ще протекат в рамките на 3 дни - от 09 до 11 май, включително.

Конкурсът ще бъде проведен в White bar с  изградена сцена, озвучаване и осветление.

Победителката от конкурса ще придобие право на участие на националния конкурс "Мис Вселена България", който ще определи българската участничка в най-престижния международен конкурс "Мис Вселена 2014".

Конкурсът "Мис Вселена" води началото си от 1952 г., когато се провежда за първи път в Лонг Бийч, Калифорния. Първоначално конкурсите се провеждат в САЩ, но от 1972 г. всяка година конкурсът се провежда в различни градове по света.

"Мис Вселена" е един от най-авторитетните и престижни международни конкурси за красота. Към момента "Мис Вселена" добива все по-голяма популярност и се гледа на живо от стотици милиони зрители по света. Организатор на конкурса е милиардерът Доналд Тръмп заедно с най-гледаната американска телевизия NBC.

Настоящата носителка на титлата е Габриела Ислер от Венецуела. 26-годишната красавица спечели титлата след оспорвана надпревара с участнички от близо 100 държави.