Два дни без пари на морето през май

Туризъм

02-05-2014, 09:19

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Броим 24 лв. на ден за тузарска почивка на Златни пясъци

Масови промоции за туристите през май и началото на юни пуснаха хотелите по родното Черноморие.

Сред най-апетитните оферти са безплатни два дни на база all inclusive в луксозен хотел в Ахелой, ако резервираме преди това стая поне за седмица. Така при платени 9 нощувки например за 40 лв. на вечер, можем да останем в хотела допълнителни 2 дни напълно безплатно с включени храни и напитки на корем.

Осигуряват се шезлонг и чадър за плажа. Освен това в комплекса може да се използва басейн и фитнес. И тази година децата до 2 години в повечето комплекси се настаняват безплатно.

С отстъпка през май може да резервирате и тузарска стая в курорта Златни пясъци. Цените през пролетта са почти тройно по-ниски в сравнение с топсезона през юли и август. За 24 лв. на човек на ден може да отседнете в модерен хотел, като в цената влизат закуска и вечеря, пише ”Новинар”

В офертата са включени и спортни забавления като използване на волейболно и футболно игрище. Има още открит басейн, детски въжен парк и билярдни маси.

За голф на морето пригответе повече пари. Цените на нощувките в 5-звездните хотели са солени дори и през май. Около 150 лв. на човек на ден излиза почивката на база all inclusive в лъскав комплекс с голф игрище и огромен басейн. Безплатни са спа услугите, фитнесът, чадърите и шезлонгите за плажа.

Най-евтини и тази година са частните квартири по Южното Черноморие. За 10 лв. на ден може да резервирате уютна стая с климатик, интернет, хладилник и баня в Равда през май. През юли и август за същото помещение ще ви вземат с 2-3 лв. повече. Къщата за гости се намира на 100 метра от плажа. Децата до 5 години се настаняват безплатно.