Камелия Тодорова взриви благоевградската публика с хит на „Куин”

Примата на българския джаз Камелия Тодорова и Биг- Бенд Благоевград разтърсиха Благоевград. Международният ден на джаза и последният ден от месец април бе ознаменуван от бляскав концерт в Драматичен театър ”Никола Вапцаров”. С изключителниите си гласови данни и фантастични изпълнения, Камелия Тодорова покори Благоевград и го превърна, макар и за един ден, в център на елитарната музика.

На сцената прозвучаха хитове като „Get Happy”, „Crazy little thing called love” и „Прошепнати мечти”. Марияна Костова и Христина Палева – джаз гласовете на Благоевград, допълниха музикалния колорит на концерта и също предизвикаха бурни овации.

Със соул, фънк и рок в репертоара си, Камелия Тодорова е уникална изпълнителка не само на българската сцена, но и на световния подиум. Издавана е от английската музикална компания „Virgin“, където с  „Куин“ записва първата си плоча „Пукане по шевовете“, последвана от „Верига от глупаци“. Работата я свързва с много известни личности от световния шоу бизнес – Майкъл Болтън, Джордж Майкъл, Бой Джордж и др.