Бургаски ММА боец е новата къртица

Внукът на Никола Станчев имал всички необходими качества, за да изиграе успешно ролята на саботьора в шоуто

Бургаският ММА боец Георги Стоянов е наследил Емил Русев в ролята на предателя в „Къртицата". Бизнесменът - еколог бе разкрит, че е саботьорът в шоуто миналата седмица. 

По предварителна информация на „Всеки ден" тежката роля да бъде предателят три седмици преди финала се е паднала именно на Георги. Внукът на олимпийския шампион по борба Никола Станчев бил идеален за целта, защото бил хем физически издръжлив, хем притежавал и умствените качества и хитрост, които са необходими за това.

Обожателят на миската Ивайла Бакалова е сред основните заподозрени и на зрителите. Георги беше на крачка от номинация за изгонване, но бе изпреварен в последния момент от Марина само с 3 % разлика. ММА боецът събра 42,5 % от зрителския вот.

Все пак не е изключено именно той да се изправи на тест срещу Марина днес вечерта. Бургазлията подразни сериозно останалите от групата с избухванията и агресивното си спрямо Бориса Тютюнджиева и Евгени Иванов - Пушката. Това може да му донесе най-много копия след номинациите на участниците.