Николета пак стана за смях, показа си "компота" (СНИМКА)

Плеймейтката сподели снимки на любимото си питие, а феновете й не пропуснаха да я избъзикат

Николета Лозанова за пореден път се изфука с фото от пътешествието до Испания, предава Клюки.нет. Докато Венета Райкова е в Париж и се радва на рождения си ден, плеймейтката реши да покаже, пък какво си е взела от Испания за спомен – сангрия.

Плеймейтката сподели снимки на любимото си питие, а феновете й не пропуснаха да я избъзикат. „Николета, какъв е тоя компот?“, питат те майтапейки се с плеймейтката.

Тв водещата реагира с чувство за хумор на шегата, но навиците на звездите да снимат непрекъснато какво си слагат на масата, започна да става малко дразнещ.

Николета пак стана за смях

„Същински Байганьовци са, все едно такова нещо досега не са видели“, коментират потребители в мрежата.

Венета Райкова редовно отнася критики заради навика си да снима всяка маса, на която седне, а Николета Лозанова не остана по-назад от нея. Дори по време на пътуването си из Белгия и Барселона водещата на „Поверително“ не спря да снима магазините за храна и дрехи. Ni Lo 2

„Вместо да покаже някоя забележителност, някой паметник на културата, тя снима храни и напитки“, „Айде и Николета да не остане по-назад от Венета–софрата е на първо място“, майтапят я из форумите.