Братът на Андрей Едрев стрелял по ортак на арменски бос

Николай бил синя каска в Камбоджа

Братът на есктравагантния реалити участник Андрей Едрев - Николай, е прострелял в сърцето близък до арменския бизнесмен Петрос Тограмаджан. Екшънът се разигра преди три дни пред заведение в центъра на Бургас.

Запознати с биографията на Николай напомнят, че той е бил синя каска в Камбоджа във войната през 1992-1993 г., когато и България изпраща свой военен контингент от близо 1000 рейнджъри. Като служил в редиците на армията, Николай Едрев безспорно умее да борави с оръжия, но никога не си е позволявал да го размахва пред някого. Вероятно е бил провокиран да го извади и ползва, убедени са близки до 41-годишния бургазлия. Петрос Тограмаджан е бивш местен бос от ъндърграунда, станал известен през 90-те години.

Според свидетели на екшъна Николай Едрев и компанията му били шумни. Той излязъл навън да говори по телефона, след което станало спречкване с ортака на арменския бизнесмен. След като жертвата се проснала пред заведението, било установило, че е стреляно със стоп патрон, но има тежко нараняване в областта на сърцето.

Като повод за мелето се тиражират две тотално различни версии. Според първата Едрев действал при самозащита, след като получил юмрук в ребрата. Простреляният обаче твърди, че не познава рейнджъра и отнесъл куршума погрешка, пише "Всеки ден". Въпреки това 24-годишният авер на Петрос Тограмаджан се заканил, че ще съди стрелеца.