Ева: Диомов има нужда от скандали

"Тоника" се готвят за нови концерти

Певицата Ева Найденова продължи словесната война с композитора Стефан Диомов. Напрежението между двете страни ескалира след смъртта на съпруга на Ева - Георги Найденов. Твърди се, че Ева не искала композиторът да присъства на погребението на Гого, а Диомов от своя страна забранил на Тоника да пеят песните му.

"Стефан Диомов има нужда от скандали. Мине се, не мине, току излиза да ни забрани нещо." Така Ева Найденова коментира изявлението на композитора, че "Тоника" не заслужават да пеят песните му в предаването "Събуди се" по Нова телевизия. В момента "Тоника" се изявяват като беквокали в предаването "Големите надежди".

Ева, Ралица и Милица обаче бяха категорични, че ще продължат с концертите си. "Трудно се намират песни, още по-трудно - хитове, затова и става бавно. Но не сме се отказали и предстои да излезем скоро на сцената", казаха трите дами от "Тоника".

По думите им текстът на всяка песен е много важен, защото той трябва да влезе в сърцето и душата на този, който я слуша. „Ние имаме различни ритми. В зависимост от годините ритмите ни се менят”, казаха те.