"България няма време за губене" - не просто слоган, а истина

Кандидатът за евродепутат на ГЕРБ Пламен Борисов посети столичния клуб "Сердика", за да разисква въпроси по предстоящия вот

Пламен Борисов, кандидат за евродепутат от листата на ГЕРБ, се срещна днес с членовете на клуб "Сердика" в София, където беше поканен да разговаря с тях по теми, свързани с предстоящия вот на 25 май.

"България няма време за губене. Това е не просто слоганът на нашата кампания. Това е самата истина", подчерта Борисов, като добави, че с всеки изминал ден страната ни губи позиции заради лошото управление на настоящото правителство.

Младият политик напомни на присъстващите колко са важни техните гласове на предстоящите избори: "Ние сме длъжни да бъдем напълно мобилизирани и да гласуваме на 25 май", посочи той.

"Убеден съм, че ГЕРБ ще излъчи най-много евродепутати. Това обаче е само първата крачка. Ние продължаваме да настояваме за оставката на правителството и предсрочни парламентарни избори", заяви още Пламен Борисов.

Той разясни на членовете на клуб "Сердика" кои са основните приоритети на политиката на ГЕРБ в Европа и какви са целите на настоящия евроотбор на партията.

Членовете на клуба проявиха интерес и към личната кауза, с която се е ангажирал Пламен Борисов - защитата на правата на децата. "Проблемът е много голям. Има належаща нужда от спешни промени в законодателството, които да гарантират, че правата на децата се спазват", категоричен беше той.

Ето защо Борисов планира среща с представители на различни неправителствени организации, с които да бъдат обсъдени начините за разрешаване на техните проблеми на ниво Европейски парламент.

В края на срещата членовете на клубa на ПП ГЕРБ "Сердика" аплодираха Пламен Борисов и му пожелаха успех на изборите на 25 май.

Недалеч от там една детска градина в Софийско се сдоби с модерна техника. Структурата на ГЕРБ в Своге дари на градината в село Реброво аудиоуредба с професионален микрофон.

"Децата са нашето бъдеще, но те са и нашето настояще. Грижите за тях са приоритет на всяко отговорно общество. Децата имат нужда от внимание и обич. Вярваме, че чрез това дарение можем да ги направим малко по-щастливи, както тях, така и техните родители. Сега малчуганите от детското заведение ще могат да провеждат тържествата си и навън", заявиха от организацията на ГЕРБ в Община Своге и пожелаха на децата здраве, повече усмивки, безгрижти игри и много радостни моменти