Баща наръга сина си, издъхна в ръцете му

Крими

06-05-2014, 14:31

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Скандал завърши с убийство

Битов скандал между баща и син завърши с убийство, съобщават от ОД на МВР в Пазарджик. Сигнал за случая е бил получен снощи, малко преди 20.00ч. в дежурната част на Районно управление „Полиция”-Велинград, предава БЛИЦ. 

След употреба на алкохол 45-годишен мъж от Велинград за пореден път се спречкал с баща си, на 71 години. Скандалите между двамата не били рядкост, като обикновено са предизвиквани след солидната почерпка на сина. Снощи страстите за пореден път се разгорещили и синът нанесъл удар на баща си. 
Това афектирало възрастният мъж, който взел нож и нанесъл множество прободни рани в областта на гръдния кош на сина си. В резултат на това мъжът починал в жилището. На местопрестъплението пристигнала дежурна група на Районно управление „Полиция” -Велинград и екип на „Спешна помощ”. Полицаите задържали бащата и извършили оглед на мястото, иззети са веществени доказателства. За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик. 
Предстои срока на задържане на мъжа да бъде удължен от прокуратурата със 72 часа. Работата по случая продължава, води се дознание.