Какво да НЕ правим във Facebook

Животът

06-05-2014, 15:37

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Социална мрежа ли е Facebook?

Да изтрием следите си във Фейсбук

Спрете навреме

Има неща, които не бива да правим в социалната мрежа. Facebook дава много възможности, но просто не трябва да използваме всички, защото са меко казано нелепи. Например самолайкването на снимките е много глупаво, пише inews.bg. Щом си постнал нещо, значи го харесваш. Друг epic fail е да публикуваш един милион поучителни статуси от сорта на "Живейте бурно, смей се силно" и т.н. Със сигурност няма да промените нечий живот така. Селфи манията също на моменти е много смешна, определено е модерно, но всеки ден да качвате по 3 самоснимки е малко крайно.

Много от потребителите на Facebook обичат да заявяваточевидни неща, например ако напишете "Какъв дъжд се изля" най-вероятно няма да впечатлите никого, защото другите са го видели със собствените си очи. Няма как да не засегнем и темата с храната, няма лошо да покажете някое особено ястие на своите приятели, но да снимате всичко, което хапвате е досадно.

Не на последно място, спрете със честите снимки от фитнеса, освен че е позьорско е и безсмислено, там тренирайте, а не манекенствайте. Разбира се всяко правило си има изключения, тези включително, просто внимавайте да не станат много.