Да решим съдбата на правителството „Орешарски“ час по-скоро

Да се направят предсрочните избори и да се приключва с "експертизата", която в момента кабинетът упражнява върху българския народ

„След като искат предстоящите избори да решат съдбата на това правителство, аз мисля всички да се заемем и да му я решим час по-скоро. Най-много наесен да се направят предсрочните избори и да се приключва и със "специализацията", и с "експертизата", която в момента кабинетът упражнява върху българския народ”. Това заяви в смолянското с. Баните кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Владимир Уручев, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Имаме готовност да помогнем на Местан и на Станишев да си решат проблема с правителството. Да си тръгнат по живо, по здраво, докато още не са загробили тази държава“, допълни Уручев. По думите му ДПС и БСП прокламират справедливост, а всъщност навсякъде цари страх.

„Нали помните, че те дойдоха с обещанието че ще отворят 250 000 работни места. С 40 000 обаче станаха повече безработните само за времето на тяхното управление”, посочи Уручев.

Единственият родопчанин в ЕП, който има два мандата, посочи, че избирателната активност трябва да се вдигне, защото с малко избиратели ДПС автоматично печели. „Резултатите показват, че с ниска избирателна активност тежестта им е два-три пъти повече, отколкото е реалната им подкрепа в страната”, добави Уручев. Той посъветва членовете и симпатизантите да убеждават хората да упражнят правото си на глас, за да се получи истинско представителство на българския народ в Европейския парламент.

Кандидатът от ПП ГЕРБ Владимир Уручев беше гост на празника на Баните. Заедно с него празничния ден отбелязаха кметът на Смолян и областен координатор на ГЕРБ Николай Мелемов, членове на общинското ръководство в Баните. Жители и гости на празника се спираха да поздравят Уручев и да му пожелаят успех на предстоящите европейски избори.