Млада сводница склонявала 11-годишни момиченца да проституират

Крими

07-05-2014, 07:20

Снимка:

БЛИЦ

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Правела се на приятелка на децата, после ги дрогирала

На 12 години лишаване от свобода е осъдена 23-годишна жена, която склонявала уязвими деца към проституция, пише БЛИЦ. Аманда Спенсър първо се сприятелявала с момичетата, някои от които не били по-възрастни от 11 години, на улиците на британския град Шефилд, след което ги манипулирала и въвеждала в света на проституцията. За да спечели доверието на момичетата, много от които от проблемни семейства, Спенсър ги утешавала като близка приятелка и им давала „рамо, на което да си поплачат“, след което им давала алкохол и дрога и ги принуждавала да правят секс с различни мъже. В случай че децата отказвали да правят секс с мъжете в различни апартаменти из и тоалетни на ресторанти за бързо хранене в Шефилд, Спенсър ставала много агресивна към тях, стана ясно в съда тези дни. 
След процес, продължил шест седмици, Споенсър бе призната за виновна по 16 обвинения, свързани с детска проституция: 14 обвинения в организирането или подпомагане на детска проституция и две обвинения в склоняване към проституция на пет момичета в периода между 2006 и 2011 г.
Прокурорът по делото Мартин Глодман заяви в съдебната зала, че Аманда Спенсър специално е избирала своите жертви заради тяхната уязвимост. Той също благодари на жертвите й, че са се осмелили да дойдат в съда и с показанията си да вкарат Спенсър в затвора. 
Една от жертвите на Спенсър е била само на 15 когато се е запознала със сутеньорката. Момичето е било бездомно и пристрастено към кокаина. Спенсър я е принудила да прави секс с шестима кюрди-имигранти един след друг. Когато то отказало да прави секс със седми кюрд, Спенсър започнала да я удря по лицето и да я дърпа за косата. По думите й, тя е получила 150 британски лири за секса с мъжете и ги е похарчила за кокаин. 
В рамките на две години Спенсър я е принудила да прави секс с между 40 и 50 мъже. Момичето също е употребявало „канабис и кокаин всеки ден, което я е поставило в транс“. 
Друга жертва на Спенсър пише в изявление: “Когато бях на 13, тя ме накара да смятам, че сексът на тази възраст е нещо нормално. Иска ми се никога да не я бях срещала. Тя отне моето детство“. Друго момиче, срещнало сводницата, когато било само на 11, разказа, че Спенсър я е заплашила, че ще я убие, ако разкаже на някой за проституцията.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"