Устата мечтае за син

Рапърът иска трето дете

Иван Динев, по-известен като Устата, призна, че е готов да се пробва още един път с опит за мъжки наследник. След като само преди броени дни стана баща на втората си дъщеря Лора, в интервю за „Поверително от NL” по TV7 пред колежката си Кали изпълнителят заяви, че няма нищо против да създаде още едно дете с жена си Светла.

„Винаги съм бил сигурен, че ще имам две дъщери. Въпросът е, ако имам трето, какво ще е то. Затова обаче трябва да минат още поне 5-6 години, да отгледаме и Лора”, признава таткото.

Рапърът е със съпругата си Светла от 15 години, като през последните 8 живеят като законно семейство със сключен брак.

Голямата им щерка Ема се появява на бял свят 18 месеца след като си казват „да” в гражданското.

„Нямам обяснение как точно Светла се влюби в мен, по-скоро аз бях умерено нахален да я накарам да ми изглади една риза и да й купя печена тиква”, твърди Устата.

„Имаме си доверие, тя не ме изнервя излишно, не досажда с обаждания, когато съм на работа, знае, че винаги ще й звънна в удобния момент – това е рецептата за щастлив брак. Разбира се, че сме се карали, като всяка двойка.

Светла спасява връзката ни с мълчание, аз с извинение. Със сигурност тайната във всяка една връзка е комуникацията и компромисите – в нашата жена ми прави повече”, категоричен е музикантът.