Две разчленени тела след зверската катастрофа (СНИМКИ 18+)

Животът

07-05-2014, 22:05

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Екип на Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Жестока катастрофа до Пловдив, мъж е загинал на място

Мъж и жена загинаха при адски сблъсък

Части от човешки тела осеяха пътя от Пловдив за Пазарджик, след като пазарджишко БМВ с много висока скорост се заби в крайпътно дърво.

Шофьорът и спътничката му не са имали абсолютно никакви шансове да оцелеят. Въздушните възглавници на премазания до неузнаваемост автомобил са се отворили, но не са успели да спасят хората в него. Зловещата катастрофа стана тази вечер между 17,30 и 18 часа между стария разклон за Цалапица и пътния възел при Ортахан, в района на сметището на Пловдив.

Ограничението на скоростта в участъка е 60 км в час, но според очевидци баварската машина е карала с много над тази скорост. Според полицията БМВ-то с пазарджишка регистрация е ударило кола отзад. След това е навлязло в насрещното движение, където се е ударило в „Рено”, а оттам се е забило в дървото. Първоначално се смяташе, че жертвата е само шофьорът на бавареца, но два часа по-късно вече беше ясно, че има и втори труп на жена. Предполага се, че загиналият шофьор, който е на 46 години от Пазарджик, е карал с около 170-180 км/час.Труповете са откарани в Съдебна медицина. Повече от 2 часа са били нужни на пожарникари да извадят разчленените от удара тела на жертвите. През това време пътят между Пловдив и Пазарджик бе отцепен от полиция, а автомобилите бяха пренасочвани да заобикалят през Цалапица или през магистрала „Тракия”.