Женски бой за гаджето на Веско-Мариновица

Животът

08-05-2014, 08:36

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Депутатките се точат на новия си колега Иван Ченчев

Женски бой настава в парламента за новия депутат от БСП Иван Ченчев, който до дни полага клетва в Народното събрание, пише „Всеки ден". Социалистки, герберки и дори атакистки вече тръпнат в очакване да видят синеокия красавец, който сяда на мястото на Петър Курумбашев, хвърлил оставка заради европейските избори.

 Откакто се разбра, че не Атанас Папаризов, а именно шефът на пресцентъра на ЦСКА отива в пленарната зала, депутатки от всички парламентарни групи не се свеняли да си признаят, че много си падали по него, разкриха пред „Всеки ден" от силния пол на социалистите. Ченчев обаче е обвързан и от година и половина неизменно е с бившата съпруга на певеца Веселин Маринов - невярната Цветанка. Тя, от своя страна, вече трепери, че ще й го вземат.

 Присъствието му сред толкова много красиви и млади депутатки не давало мира на къдрокосата блондинка, че кариерата на Иван като народен представител може да им коства раздялата. 

 Ченчев е известен сред социалистките като доста напорист мъжкар с излишество на тестостерон. Едва напоследък с новата си връзка поспрял похожденията. „Преди нищо не можеше да го трогне и видеше ли красива жена, не й спестяваше нито комплиментите, нито вниманието", разказват от столичната организация, в която спортягата членува. На един от бузлуджанските събори преди години той дори залюбил щерката на виден апаратчик от „Позитано" 20, доста по-млада от него, което разлютило висшите бесепари и получил мъмрене да не се занимава с девойката, щом не е получил партийно разрешение за това.

 Не е тайна, че в БСП много от двойките са се събрали и обявили връзките си едва след като „Позитано" 20 каже „да". Затова и интимните отношения между Иван и Цветанка, бивша Маринова, били обект на шушукания в червените редици близо цяла година, разказаха още запознати с партийната кариера на пиара. Очаква се Ченчев да стане депутат в петък, ако Централната избирателна комисия издаде решението си навреме. Вчера Атанас Папаризов се отказа от правомощията си и така даде право на синеокия бесепар да поеме към парламента.