Кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ с мероприятия в град София

Кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ Мария Габриел, Георг Георгиев и Августина Цветкова ще предприемат редица срещи с граждани в столица в четвъртък, 08.05.2014 г. В 10 часа Мария Габриел и Георг Георгиев ще разговарят с жителите на квартал Слатина на пазар Ситняково. В 12:00 часа кандидатът за евродепутат Мария Габриел ще разясни основните приоритети на ГЕРБ в Европарламента  на пазарите в Младост 1 и Младост 4.

След 12:00 часа кандидатите от листата Георг Георгиев и Августина Цветкова ще разговарят с граждани в открита приемна, разположена  на Петте кьошета. В 14:00 Георгиев и Цветкова ще се срещнат с хората в мобилна шатра на пазара Иван Вазов. След 15:00 часа Георг Георгиев и Августина Цветкова ще отговарят на въпросите на граждани в  предизборна приемна на кръстовището на бул. Александър Стамболийски и бул. Вардар.

В 17:00 часа кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ Георг Георгиев и Августина Цветкова ще присъстват на празника на район Люлин. Георгиев и Цветкова ще разговарят с жителите на квартала в мобилна шатра на кръстовището на бул."Панчо Владигеров" и бул."Джавахарлал Неру", до ресторант „Бъфало”.