Кокала води на Лаута Ренде №1

Емо Велев вече прави лятна селекция на Локо (Пд)

Емил Велев очевидно ще е новият старши треньор на Локомотив Пловдив. Като такъв все още работи Александър Станков, но явно юношата на ЦСКА вече е решил да се махне от Лаута.

Кокала на няколко пъти е бил забелязван в София в компанията на собственика на черно-белите Константин Динев. Това също е знак, че легендата на Левски е все по-близо до завръщане в Пловдив.

Другият белег за подобен развой на нещата е фактът, че Велев вече бистри лятната селекцияна Локомотив. Близки на халфа на Локо Сф Даниел Гаджев разкриха, че резервата на червено-черните е получил предложение през юни да премине на Лаута. Гаджев, който преди двасезона стана Ренде №1 на “А” група с 6 червени картона и 12 жълти, обаче искал да изчака как ще се развият нещата в Локомотив Сф, преди да смени коловозите, пише „7 дни спорт”.

Емил Велев вече работи веднъж на Лаута. Той изведе черно-белите до финал за Купата на България и участие в евротурнирите. След като Коко Динев даде клуба на Веселин Марешки, варненският аптекар доста бързо отстрани Кокала от поста.