За какво харчат парите си богатите хора

Вижте кои са най-ползваните услуги, запазени за истинските богаташи

Не само че имат страхотни къщи, автомобили и какво ли още не, но богатите и известните могат да си платят други да вършат всичко вместо тях. Някои от нещата, за които плащат, са доста странни, но пък им правят живота много по-лесен. Вижте кои са най-ползваните услуги, запазени за истинските богаташи.

Нощна бавачка

Ако майката-богаташка кърми бебето си, бавачката идва да я събуди на равни интервали от време, а когато бебето е нахранено, тя го взима, за да го приспи.

Пътнически агенти

Вместо богатият човек да се занимава с търсенето и резервирането на билети, запазване на хотели, места в ресторант и т.н., той просто се обажда на пътническия си агент, който прави всичко това вместо него.

Стилист на Коледната елха

Богатите могат да си позволят 20 000 долара за ръчно направено и украсено коледно дръвче и без колебание да го изхвърлят на 1 януари.

Професионален купувач на дрехи

Богатите дами наемат човек, който се грижи за гардероба им. Той подрежда всичките им дрехи, обувки, аксесоари, разполага с мерките им, които се проверяват два пъти в годината и купува всичко вместо тях, така че богатата особа не трябва да ходи по магазините или на шивач, освен ако не иска.

Частен доктор

Това не е същото като личен лекар. Този доктор разполага с цял екип, който да е на разположение в имението на богаташа, така че да му се притече на помощ веднага, щом има нужда.

Мениджър по разкарване на проститутките

Да, има такъв човек. Неговата задача е след мощен купон на яхтата на някой богаташ например да се погрижи за припадналите проститутки, да им помогне да се свестят от напиването, да ги закара до брега и да се отърве от тях. Както и да натовари следващите.

Prima Cinema

Това е услуга, която позволява на богатите да гледат нов филм в деня, в който той тръгва в киносалоните.

Загряващи се пътища

Пътищата или поне пътят пред къщата е със загряване, така че през зимата богаташът няма нужда да чака снегорина, а направо може да си изкара колата и да тръгне.

Частни полети без проверка

Много хора знаят, че богатите летят с частни самолети, но малко знаят, че те могат да се качат на самолета си без проверка на багажа./източник Daily Finance