Синът на Цеца разкрива тайни за Аркан

В книгата на Воин лъсват имената на всички замесени в смъртта на Желко Ражнатович

Синът на най-известната балканска изпълнителка Цеца Ражнатович и Аркан - Воин, е написал книга за убийството на баща си. Там са упоменати имената на всички замесени в смъртта на Желко Ражнатович. Сензационното издание предстои да излезе съвсем скоро от печат.

„Слободан Милошевич не е убил баща ми. От петимата отговорни за убийството - един е в затвора, един беше в затвора, третият е извън страната, четвъртият се самоуби, а петият е в пенсия“, твърди Воин Ражнатович пред сръбско електронно издание.

Цеца застава твърдо зад него и начинанието му. Воин заявява, че не търси отмъщение, а напротив, иска истината и справедливостта да излязат наяве. Аркан беше прострелян на 15 януари 2000 година в Белград и тогава сръбските медии съобщиха, че е убит от Слободан Милошевич.

На 7 ноември сръбската изпълнителка ще пристигне в България за своя най-мащабен концерт, правен някога извън територията на нейната родина. Цеца e потвърдила, че ще пристигне у нас заедно със двете си деца и с 14 от най-добрите сръбски музиканти.