Пловдив избира Мис Вселена (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

10-05-2014, 17:52

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

12 красавици ще се борят за короната в неделя вечер на сцената в White Bar

12 красавици ще се борят за короната на конкурса "Мис Вселена Пловдив 2014" . Домакин е White Bar на хотел Лайпциг, където утре от 21,00 часа започва официалното събитие.

Още в петък ефирните създания пристигнаха в хотел Лайпциг, където са настанени и репетират усилено. Рекламните им снимки пък ще продължат до деня на конкурса – 11 май, включително.

В неделя вечер в Белия бар пловдивчани и гости на града ще се насладят на красотата на претендентките за престижната титла по време на един невероятен спектакъл от звук и светлина, посочват организаторите.

Носителката на короната "Мис Вселена Пловдив 2014" ще придобие право на участие на националния конкурс "Мис Вселена България", който ще определи българската участничка в най-престижния международен конкурс "Мис Вселена 2014".

Конкурсът води началото си от 1952 г., когато се провежда за първи път в Лонг Бийч, Калифорния. Първоначално конкурсите се провеждат в САЩ, но от 1972 г. всяка година конкурсът се провежда в различни градове по света.

"Мис Вселена" е един от най-авторитетните и престижни международни конкурси за красота. Към момента събитието добива все по-голяма популярност и се гледа на живо от стотици милиони зрители по света. Организатор на конкурса е милиардерът Доналд Тръмп заедно с най-гледаната американска телевизия NBC.

Настоящата носителка на титлата е Габриела Ислер от Венецуела. 26-годишната красавица спечели титлата след оспорвана надпревара с участнички от близо 100 държави.

Заповядайте утре, 21 часа в най-актуалното място за забавления White Bar на хотел Лайпциг, за да станете свидетели на избора на новата "Мис Вселена Пловдив”. Красотата и незабравимите емоции са гарантирани!