Героите от „Семейство Флинстоун” се завръщат на големия екран

Добрич Лайф

11-05-2014, 00:06

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Продават къщата на семейство Флинстоун за 3,5 милиона

Нова версия на популярния сериал „Семейство Флинстоун” ще зарадва почитателите на анимацията. Зад филма стои комикът Уил Ферел, който ще бъде изпълнителен продуцент. Анимационният сериал „Семейство Флинстоун” е създаден през 1960 г. и се излъчва до 1966 г., като епизодите от комедията на хората от каменната ера са популярни и до днес, пише EkipNews.bg.

Фред Флинстоун и Барни Ръбъл ще се завърнат към екраните, след като "Уорнър Брос" обяви, че започва работа по разработването на нов анимационен филм "Семейство Флинстоун", базиран на известния анимиран сериал. Студиото е наело Крис Хенчи, който е партньор на изпълнителните продуценти Уил Феръл и Адам Маккий, да напише сценарий за проекта.
Анимацията, оригинално създадена от "Хана Барбара", имитира и иронизира американския ситком от началото на 50-те години The Honeymooners. В заглавната песен към поредицата Фред и Уилма Флинстоун са определяни като модерното семейство от каменната ера. Анимационният сериал, който върви от 1960 до 1966 в САЩ, е първата до този момент анимация, номинирана за "Еми" в категорията комедийни поредици. Освен рисувана поредица за Фред Флинстоун и неговото семейство има и игрален филм на „Юнивърсъл”, продуциран от самия Стивън Спилбърг. Лентата излезе през 1994г. и в нея играеха Джон Гуудман и Елизабет Пъркинс, а самата Елизабет Тейлър влезе в ролята на тъщата на Фред. Филмът се прочу с това, че сценарият беше дело на екип от цели 32 сценаристи. От „Уорнър” купиха правата на поредицата две години по-късно, но чак сега решават да върнат Фред и Уилма на екран. Все още няма информация за това кои актьори ще озвучават главните герои и кога да очакваме излизането на филма.