Спартак прекърши Несебър край морето

Спорт

11-05-2014, 12:33

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пловдивчани спечелиха с 3:2 в голов трилър

Спартак (Пд) победи Несебър с 3:2 като гост в мач от 30-ия кръг на Югоизточната "В" група.

Пловдивчани започнаха мача ужасяващо и допуснаха гол от корнер още в 7-ата минута.

До почивката обаче "гладиаторите" съумяха да обърнат развоя на мача. Първо в 30-ата минута Кумбаров проби по фланга и центрира много добре към Емил Иванов, който не сгреши за 1:1.

В 45-ата минута Спартак вече поведе в резултата с 1:2, след като Емил Иванов асистира от корнер на Харлов, който мушна коженото кълбо в мрежата на домакините.

В 50-ата минута, противно на всякаква логика, Спартак допусна изравняване за 2:2 след много нелеп гол. Получи се рикошет в крака на Куртов и топката попадна в играч на Несебър, който останал само на 2 метра от вратаря на Спартак не пропусна да отбележи.

В 70-ата минута спартаклии изковаха победата с трети гол. Станимир Димитров центрира от ъглов удар, играч на "делфините" изби топката в гредата на собствената си врата, след което тя попадна у Байрев и той без притеснение реализира за окончателното 2:3.

Спартак игра в състав: Янкулов, Парнаров, Кумбаров, Куртов, Атанасов, Харлов, Колев (Кордов), Иванов (Димитров), Байрев, Юруков и Читаков (Михайлов).

Следващият мач на Спартак е домакинство на Сливен в междинен кръг. Срещата е насрочена за 14 май от 18 ч. на ст. "Тодор Диев".