Безхаберно! Локо се изложи срещу Литекс

Спорт

11-05-2014, 19:06

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Смърфовете паднаха с 0:5, не създадоха дори едно положение

Безхаберна игра на Локомотив (Пд) доведе до загуба с 0:5 срещу Литекс в последното домакинство на черно-белите за сезона. Възпитаниците на треньора Сашо Станков не успяха да създадат дори една ситуация пред противниковата врата, което се случва втори пореден двубой след разходката до Разград преди 3 дни.

Литекс поведе в 23-ата минута с гол на Момчил Цветанов. Божиков центрира отляво, а Джордан засече с глава в гредата. При добавката след това Цветанов реализира за 0:1.

Джордан удвои в 38-ата минута след асистенция на Момчил Цветанов, който му подаде от самата аутлиния след неадекватна намеса на вратаря Йордан Господинов.

Отново Джордан направи резултата класически 5 минути след почивката. Нападателят бе намерен много добре в наказателното поле и с мощен шут по диагонал прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на домакините. Това бе гол №20 за чернокожия таран, с който той настигна Мартин Камбуров.

Четвъртото попадение за Литекс падна в 55-ата минута, след като Момчил Цветанов завърши с голов удар многоходова комбинация в наказателното поле на Локомотив.

В 63-ата минута Симеон Славчев стреля мощно в долния ляв ъгъл на вратата на Локомотив Пловдив и попадна в прегръдките на своите съотборници – 5:0 за Литекс.