Очарователната Лидия е новата "Мис Вселена Пловдив"

Пловдив Лайф

12-05-2014, 14:12

Снимка:

White Bar

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вижте "Мис Вселена Пловдив 2014" (ГАЛЕРИЯ)

Дичо лично короняса красавицата в White Bar

24-годишната Лидия Опълченска е новата "Мис Вселена Пловдив". Домакин на конкурса, провел се в неделя вечер бе White Bar на хотел Лайпциг. Белият бар се пръскаше по шевовете в очакване на това, коя от 12-те красавици ще се пребори за престижната титла, както и за участие в националния конкурс в София "Мис Вселена България", който пък ще определи българската участничка в най-престижния международен конкурс "Мис Вселена 2014".

173-сантиметровата Лидия омагьоса журито с дълги крака, широка усмивка и перфектни мерки. Освен короната, тя грабна и две специални награди - стана лице на хотел Лайпциг и на White Bar. Това й осигури ВИП карта с 50 процента отстъпка за Белия бар и уикенд в президентския апартамент на хотел Лайпциг. Короната на главата на новата миска бе поставена лично от певеца Дичо, който беше и част от журито.

На косъм от победата, на почетното второ място, се нареди красавицата Ванеса Христова, а трета остана 16-годишната Валерия Георгиева.

Конкурсът премина в 3 кръга, в които участничките дефилираха пред публиката първо с ежедневно облекло, после по бански, а за финал разходиха прекрасните си тела в елегантни рокли.

За доброто настроение на гостите пък се погрижиха певиците Пепи Драгоева и Пресила.

Конкурсът води началото си от 1952 г., когато се провежда за първи път в Лонг Бийч, Калифорния. Първоначално конкурсите се провеждат в САЩ, но от 1972 г. всяка година конкурсът се провежда в различни градове по света. "Мис Вселена" е един от най-авторитетните и престижни международни конкурси за красота. Към момента събитието добива все по-голяма популярност и се гледа на живо от стотици милиони зрители по света. Организатор на конкурса е милиардерът Доналд Тръмп заедно с най-гледаната американска телевизия NBC. Настоящата носителка на титлата е Габриела Ислер от Венецуела. 26-годишната красавица спечели титлата след оспорвана надпревара с участнички от близо 100 държави.   

Вижте още кадри от конкурса "Мис Вселена Пловдив 2014" ТУК, както и на фейсбук страницата на White Bar.