Мъри бръкна в раната на бултрасите

Спорт

12-05-2014, 15:31

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Моето бъдеще не зависи от финала, имам си договор с Ботев, изригна наставникът на канарите

Треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов бръкна в раната на тези от бултрасите, които не харесват неговата работа в клуба.

Специалистът заяви в прав текст, че постът му не зависи от изхода от финала срещу Лудогорец С други думи, Мъри е сигурен, че остава треньор, дори и ако Ботев се представи зле на стадион „Лазур” в Бургас на 15 май.

Ето част от по-интересните реплики на Стоилов на пресконференцията след двубоя с ЦСКА:

Моето бъдеще не зависи от финала. Аз си имам договор с Ботев и ще продължим да си вършим работата по най-добрия начин. Естествено, че собственикът е човекът, който ще обяви всичко, което трябва да се обявява. Аз решавам постовете от мен надолу. За спортни директори, президенти, изпълнителни директори – това са правомощия единствено на собственика.

Според мен целите, които си бяхме поставили като отбор, са изпълнени. Общо взето, най-негативното нещо през този сезон бяха загубите от Любимец и Пирин ГД (канарите завършиха 1:1 като гости на Пирин). Ако спечелим купата, сезонът наистина ще бъде отличен.

По един начин играехме преди Нова година. След това променихме схемата. Смятам, че през последните 2-3 месеца започват да се напасват нещата.