Две „акули“ стават „канарчета“

Футболистите са младежки национали и са обект на много силен мениджърски интерес

Двама от най талантливите и обещаващи футболисти на Черноморец - Милчо Ангелов и Станислав Дрянов, може да преминат в състава на Ботев Пловдив след края на сезона. Това ще стане ако Димитър Димитров поеме спортно-техническата власт в тима, което е и най-вероятния вариант за продължение на кариерата на треньора. Двамата футболисти са младежки национали и са обект на много силен мениджърски интерес. Освен това възрастта и на двамата е обещание за бъдещо развитие и успехи във футбола.

Ако Димитров поеме Ботев като спортен мениджър, със сигурност няма да загърби бившия си тим, който ще играе във втория ешелон. Ако това стане, акулите биха могли да станат сателитен отбор на Ботев, но проблемът е, че при това положение те няма да могат да играят в елита. Това са само хипотези, но ако има трезвомислещи и гледащи в близкото бъдеще хора, свързани с футбола, биха избрали развитието именно на Черноморец. Защото тимът разполага с най-добрия стадион в страната, една от най-добрите тренировъчни бази – Гнездо на акули, която е на прага на завършването си, естествено с определени инвестиции в нея. Освен всичко това, тимът е съсобственик с Община Бургас на стадион Черноморец, който също е стратегически обект за развитието на клуба и също би могъл да се използва за официални мачове и тренировки.

Всичко около по-нататъшната съдба на акулите обаче ще стане ясно след  15-ти, когато Херо ще обяви бъдещето си, което ще зависи и от това на Черноморец.