Камбуров: Аз напуснах, Коко иска да остане

Голмайсторът на Локо вече си е стегнал багажа от Лаута

Най-добрият футболист на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров напусна предсрочно клуба, съобщава вестник „България днес“. Любимецът на феновете си е стегнал куфарите и няма намерение повече да припарва до „Лаута“.

Повод за това са неразбориите в клуба и неясното бъдеще на „черно-белите“.

Самият Камбуров разкри, че вече е излязъл в лятна ваканция и няма да играе в последния мач срещу ЦСКА на стадион „Българска армия“.

„Нямам представа какво ще е бъдещето на Локомотив. Доколкото знам, президентът Коко Динев иска да остане. Хората от трибуните си имат претенции към управлението и искат да ги покажат. Те настояват да има някаква промяна.Разбира се, че в своите очи феновете са си в правото. Те са най-важният фактор в един клуб. Локомотив не прави изключение, знаем колко е вярна публиката на този отбор. Не искам да вземам страна в конфликта между фенове и президент“, заяви Камбуров.

33-годишният нападател все още води в листата при голмайсторите с 20 гола този сезон, колкото има и Джордан от Литекс. Камбуров обаче е отписал този приз.

„Няма да играя срещу ЦСКА. Искам да си почивам. Ще дам път на по-младите. Естествено, че щеше да ми е приятно да стана голмайстор на шампионата, но при тази ситуация в клуба няма как да стане. Вече нямам ангажименти с тима“, каза с тъга на сърцето Камбуров.

Голмайсторът на тима признава, че със сигурност напуска Локомотив. Той заяви, че за него има само запитвания, но нищо конкретно като оферта.

„Искаше ми се да завърша кариерата си в Локомотив (Пд), но малшанс. Не виждам светло бъдеще и розови дни за клуба“, песимист е той.