Румен Петков към премиера: Ще спреш ли шуробаджанащините във Варненско?

Мисия Варна

13-05-2014, 15:59

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Кой слага чадър над кокошкарската кражба на водопроводни тръби в землището на село Падина

Скандалните назначения на държавни постове отново влязоха в полезрението на Румен Петков от АБВ. Този път той засегна "шуробаджанащините във Варненско".

"Наглостта на министър-председателя стигна до там, че за началник на "Военно-почивно дело", град Варна, към ИА "Военни клубове и военно-почивно дело" е назначена личност със съмнителна репутация и без необходимите образование и квалификация. Името на новоназначения началник е Светлана Такева. Във Варненско тя е по-популярна като бившата жена на дисководещ и балерина във фолк балет. Сега тя е и член на НС на БСП, зам.-председател на градската структура на БСП, общински съветник, ръководител на младежите в БСП. Заявявам, че съгласно Закона за държавния служител и Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, постът който заема Светлана Такева е напълно несъвместим със заеманата от нея длъжност в ИА „Военни клубове и военно-почивно дело” към Министерство на отбраната", коментира Петков. 

До кога ще продължава това, г-н премиер? Питам аз, питат и хората във Варна?Искам също така да попитам и кой слага чадър над кокошкарската кражба на водопроводни тръби от помпената станция в землището на село Падина, област Варна? Кой си позволява тези действия, забранени със заповед на Министъра на земеделието и храните?Може би вие, г-н премиер, знаете и заради това не взимате необходимите мерки да се спре това безумие?

Питам също чия собственост е тракторът с регистрационен номер В ЕК 1964, с който се извършват кражбите? Ако не се справите с откриването на собственика, г-н Орешарски, утре ще ви дам жокер.