Кармен Електра: Щастлива съм без гадже

Булевард

13-05-2014, 20:28

Автор:

Мария Данаилова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кармен Електра отново в клуба на неангажираните

Нямам гадже, време е да презаредя батериите, споделя красавицата

Кармен Електра е щастлива, въпреки че няма мъж до себе си. Неотдавна тя се раздели с богаташа Тал Купърман. Това обаче не я кара да се чувства зле, напротив. "Не страдам изобщо. Сега съм щастливо самотна. Сигурна съм, че скоро ще открия мъжа с главно "М".
Такава съм си, винаги съм във връзка, а връзките ми са дълги. Затова сега ще се възползвам от паузата, за да презаредя батерието. Тал беше лошо момче, но в това няма нищо необичайно. Всичките ми гаджета са били такива. Явно лошите момчета ме привличат", коментира сексапилната актриса и моделка.
Електра е била омъжена два пъти и един път сгодена. Първо тя се омъжи за баскетболната звезда Денис Родман, но бракът им бе твърде кратък. От 2003 до 2006 година бе съпруга на китариста Дейв Наваро. През 2009 година пък се сгоди за Роб Патерсън, но до сватба така и не се стигна. През 2012 година те се разделиха. С последното й гадже Тал Купърман явно също не са се разбрали и сега Кармен е в търсене на ново гадже. Сигурни сме, че кандидати няма да липсват. Блондинката е на 41 години, но продължава да изглежда зашеметяващо.