Всеки български гражданин има право да определи своята съдба

Европейският съюз ни дава уникален шанс за развитие

“Европейският съюз ни дава уникален шанс за развитие, получаваме финансова подкрепа в размер на над 4,5 млрд. лв. годишно. И когато една малка България, която жизнено се нуждае от тази подкрепа, не излезе да гласува, това е демонстрация, че ние не сме заинтересовани от Европа, нито от това, което тя прави за нас”. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Владимир Уручев, който днес се срещна с колектива на шивашката фирма „Бапа спорт” в Рудозем. Уручев допълни, че част от предизборните клипове на политически партии целят да отвратят хората от изборите. „Не обръщайте внимание на такива клипове. Всеки български гражданин има право да определи своята съдба, съдбата на България и на целия Европейски съюз. Не се лишавайте от това си право“, призова кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ.

Той сподели пред служителите във фирмата възможностите пред страната ни да достигне напредналите европейски държави, да реализира икономически ръст и увеличение на брутния вътрешен продукт. Уручев посочи и липсата на визия в сегашното управление за изход от кризата с еврофондовете, която правителството предизвика.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ в Рудозем Шукри Халилов представи пред служителите постигнатите резултати от г-н Уручев по време на мандата му в Европейския парламент, сред които са и постъпилите като компенсация за страната ни милиони евро след затварянето на 1-4 блокове на АЕЦ „Козлодуй“.