Херо при Ботев в Поморие

Днес и утре Димитров и неговия добър приятел Станимир Стоилов, ще бистрят тактиката за мача срещу Лудогорец за Купата на страната

Димитър Димитров-Херо посрещна "Ботев" (Пловдив) в хотела на "канарчетата" в Поморие. Специалистът, който се очаква в четвъртък след края на финала за Купата на България с Лудогорец да бъде официално представен от Цветан Василев като новия спортно-технически директор на "жълто-черните", се поздрави с всички футболисти, след което седна на раздумка с целия треньорски състав, предаде PlovdivDerby. През това време играчите се настаняваха по стаите и се отправиха към възстановителния център в хотела.
Както вече стана ясно, Мъри и Херо ще сформират тандем, с който "Ботев" (Пд) ще преследва шампионската титла през следващия сезон. Бургаският специалист се очаква да вземе при "жълто-черните" някои от най-добрите футболисти на Черноморец - талантите Милчо Ангелов и Станислав Дрянов, както и португалецът Карлос Фонсека.

Днес и утре Димитров и неговия добър приятел Станимир Стоилов, ще бистрят тактиката за мача срещу Лудогорец за Купата на страната. Бургазлията ще помогне и с практични съвети, как да бъде използван по най-добрия начин теренът на стадион Лазур, който е един от най-широките у нас и дава предимство на по-подготвения тим. Димитров познава отлично и играта на шампионите, като в няколко мача през миналия сезон успя сериозно да ги затрудни.