Кандидати за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Шумен

Кандидати за евродепутати от ПП ГЕРБ ще посетят Област Шумен на 15.05.2014 г. /четвъртък/. В 10:30 часа водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Асим Адемов и Селиме Кърджалиева ще се срещнат с граждани в центъра на село Венец, до сградата на общината. Те ще бъдат придружавани от областният координатор на партията в Шумен проф. Добрин Добрев и от местни народни представители. В 13:35 часа Томислав Дончев, Мария Габриел, Асим Адемов и Селиме Кърджалиева ще разговарят с жителите на Нови пазар в камерната зала на Народно читалище „Христо Ботев - 1872“. В 15:40 часа водачът на листата и кандидатите за евродепутати на ГЕРБ ще посетят гражданите на Смядово в Музейния комплекс, който се намира в централната градска част.

В 17:30 часа Томислав Дончев, Мария Габриел, Асим Адемов и Селиме Кърджалиева ще се срещнат с активисти на МГЕРБ - Шумен в офиса на общинската структура на партията в град Шумен, ул. „Рафаил Попов“ № 3. В 18:00 часа Дончев, Габриел, Адемов и Кърджалиева ще се разходят по централната пешеходна алея на Шумен, от площад „Кристал“ до пл. „Освобождение“.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Шумен, в изградена предизборна шатра на площад „Освобождение“ в града. Водачът на листата Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Емил Радев, Асим Адемов и Селиме Кърджалиева ще представят пред гражданите основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.