Нечовешки мъки претърпяла Ивайла Бакалова

Според очевидец, капачката й е раздробена на парчета

Капачката на левия крак на Ивайла Бакалова е раздробена на сол. Както съобщихме по-рано, Ивайла претърпя сериозен инцидент при участието си в "Къртицата" и бе настатена в болница.

"Ивайла се оплете във въжетата и започна да крещи, след това я свалиха долу и на мястото на капачката нямаше нищо. Беше страшен ужас", разказва пред БЛИЦ очевидец, бил на метър разстояние от миската по време на инцидента.

По думите му залата, в която се снима "Къртицата-2" в комплекс "Цариградски", е била огласена от нечовешки писъци. При вида на раздробения крак на Ивайла, някои от присъстващите дори започнали да повръщат.

Бившата миска била откарана с кола в болница, като през цялото време виела от непоносимата болка. Линейката дошла по-късно. Свидетели, присъствали на инцидента, предполагат, че операциите ще са много сложни и има риск за крака й, който е счупен на още няколко места. На другия крак пък е пострадал глезенът.

След направените прегледи и изследвания специалистите установили, че състоянието на топ модела е тежко и изисква спешна операция.

„Г-жа Бакалова бе приета в спешното отделение на МБАЛ „Софиямед" с многофрагметно вътреставно счупване на големия пищял на левия крак. Травмата, която е получила е много сериозна. Именно затова се наложи се тя да бъде оперирана по спешност", коментира пред dariknews.bg д-р Бисер Бончев, чийто екип извърши операцията.

„Операцията премина успешно и без усложнения, към момента пациентката се чувства добре. Предстои да й бъде назначена програма за рехабилитация, а кракът й ще бъде имобилизиран с ортеза (вид шина) на този етап за период от 45 дни, в които тя не трябва да стъпва на него", допълва специалистът.

Дали участниците в предаването изобщо биха могли да се чувстват в безопасност след този сериозен инцидент...