Зверска катастрофа! Младеж се заби челно в дърво и загина

Крими

15-05-2014, 09:49

Снимка:

Родопи24

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Очевидци твърдят, че колата се е движела най-малко със 120 км/ч

23-годишен водач на БМВ загина тази сутрин в Кърджали на бул. "Първи май", в отсечката между кръстовището на "Веселчане" и завод "Орфей", пише 24rodopi.com. „Колата се е движела най-малко със 120 км по булеварда. Възможно е младият мъж да е бил пиян. Той е изпуснал контрола и колата се е забила челно в дърво. Загинал е на място", поясняват очевидци.
„Чу се шум, сякаш самолет каца. Вероятно това е бил дългият спирачен път и шумът от движението на колата но зелените площи. После беше страшният трясък. Излизайки навън чух и воя на полицейските сирени и на линейката.Гледката на булеварда беше ужасна", разказва очевидец на тежкия пътен инцидент тази сутрин в Кърджали.
Инцидентът е станал около 5.30 часа.
По всяка вероятност младият мъж идвал от центъра на града по булевард „Беломорски", продължил по „Първи май" в посока „Орфей" и Момчилград.
„Подминал е първата пресечка, която използват живеещите във „Веселчане". Явно БМВ-то пътувало към Момчилград, защото водачът е продължил нагоре с бясна скорост. На това място има завой и шофьорът изтървал контрола над колата и тя се качила на зелените площи, които разделят двете платна, и навлязла в насрещното. Заради ранния час движение откъм Момчилград е нямало. Колата се качила на тротоара и се ударила в дърво",  допълват очевидците.