Ева Паунова: ГЕРБ няма да позволи спирането на еврофондовете за България

Важно е да се гласува на 25 май, защото тези избори са вот на недоверие за настоящето правителство

„ГЕРБ като част от най-голямата партия в Европейския парламент- ЕНП, има за свой основен приоритет подпомагане на малкия и средния бизнес, на предприемачеството и няма да позволи спиране на еврофондовете”. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Ева Паунова, която заедно с Андрей Новаков се срещнаха вчера с представители на бизнеса в град Сандански. Според двамата кандидати за евродепутати е важно да се работи в посока за по-лесен достъп до кредитиране и финансиране на малкия и средния бизнес от еврофондовете.   

По време на срещата местните бизнесмени се оплакаха от политическия натиск, който се оказва върху тях от местната власт и потвърдиха, че някои от тях са били предупредени да не присъстват на срещата-дискусия с представителите на ГЕРБ.

”Важно е да се гласува на 25 май, защото тези избори са вот на недоверие за настоящето правителство. Подкрепата за ГЕРБ е гаранция, че гласът на България ще бъде чут в Европа, че проблемите на българските граждани ще бъдат част от дневния ред на Европейския парламент”, подчерта кандидатът за евродепутат Андрей Новаков.

„Трябва да се гласува масово на тези избори, защото всеки вижда колко назад отиваме през последната година и какво е доверието към правителството. Пак са спрените еврофондове, взимат се огромните заеми, които ще връщат нашите деца. За да спре това и България да продължи развитието си, гласувайте и подкрепете ГЕРБ на 25 май”,  призова народният представител и областен координатор на партията Даниела Савеклиева.