Община Бургас обяви конкурс за обществен посредник

Мисия Бургас

16-05-2014, 12:48

Снимка:

интернет

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Първият омбудсман на Бургас запазва поста си

Конкурс за длъжността „Обществен посредник на територията на Община Бургас” обявява Общински съвет –Бургас.Изисквания към кандидатите са да са пълнолетни, психически здрави, неосъждани, български граждани, с високи морални качества, с постоянно местоживеене  на територията на Община Бургас, със завършено висше образование  и минимум 10  години трудов стаж.

Необходимите документи са заявление (по образец), мотивационно писмо, автобиография, диплома за висше образование, свидетелство за съдимост, документи, удостоверяващи трудов стаж, удостоверение, че кандидатът не се води на отчет в психодиспансера.

Документите на кандидатите ще се приемат в Общински съвет Бургас, ул. „Александровска” №26, ет.1, стая №108, от 20.05.2014 г.  до 30.05.2014 г. до края на работния ден.

Допускането на кандидатите до конкурса се извършва от комисия, като за резултатите от работата й кандидатите ще бъдат уведомени чрез публикации в местни ежедневници, интернет сайта на Общински съвет Бургас и Община Бургас и обявление на информационното табло на Община Бургас.

Интервютата с допуснатите кандидати ще започнат на 09.06.2014 г. от 10.00 часа по предварителен график в сградата на Община Бургас, гр. Бургас, ул. "Александровска" № 26, ет. I, стая № 111. Чрез тях ще се проверят и оценяват познанията на всеки кандидат в правозащитната област и вижданията му за взаимоотношенията между гражданите и местната власт. След интервюто комисията ще  оцени кандидатите,ще ги подреди в общо класиране и ще предостави на Общинския съвет кандидатурите на първите трима кандидати, показали най-добри резултати в конкурса.

Правилникът за организацията и дейността на обществения посредник на територията на Бургаска община, образеца на заявлението и допълнителна информация могат да бъдат получени в Общински съвет Бургас, ул. „Александровска” №26, ет.1, стая №108.